FAQ

Wat zijn je tarieven?
Prijzen hangen af van locatie en beschikbaarheid. Ik werk vanuit thuis en in een studio in het centrum van Maastricht. Voor fotoshoots ben ik enkel in de avonduren of weekenden  te boeken. Voor bruiloften kan een uitzondering worden gemaakt. Voor meer informatie kun je mailen naar info@stefansandersfotografie.nl

Is het mogelijk om je boeken voor een bruiloft in het buitenland?
Dit is zeker mogelijk. Stuur me een mail voor de mogelijkheden.

Hoe gaan we boeken?
Voorafgaand aan een bruiloft nodig ik jullie graag uit om kennis te komen maken. Hierbij kunnen jullie bepaalde wensen aangeven en kunnen we de grote dag kunnen doornemen. Tevens kan ik nog meer voorbeelden laten zien van foto’s uit mijn portfolio en jullie kunnen ‘live’ een aantal demo-albums bekijken. Hierna kunnen we de boeking definitief maken als jullie enthousiast geworden zijn. Voor een fotoshoot nodig ik jullie graag uit in mijn studio in hartje Maastricht. Voor boekingen of voor meer informatie mag je me altijd mailen.

Hoeveel foto’s van onze bruiloft krijgen we?
Afhankelijk van het uren dat ik op de bruiloft aanwezig ben en wat de dagindeling met zich meebrengt ligt het gebruikelijke aantal tussen de 300 en 500 foto’s.

Zijn al onze foto’s bewerkt?
Yep. Allemaal. Kleur en belichting precies volgens mijn gebruikelijke stijl.

Heb je recensies?
Ja. Deze zijn hier te vinden.

Werk je alleen?
Over het algemeen werk ik alleen. Het is echter ook mogelijk een 2e fotograaf extra in het huren voor een gereduceerd tarief. Dit levert een hoger aantal foto’s op EN tevens foto’s van meerdere standpunten genomen. Stuur me een mail voor de mogelijkheden.

Wat krijgen we op onze USB?
Volledig nabewerkte foto’s in JPEG-formaat in hoge resolutie.

Wanneer krijgen we onze foto’s?
Na een paar dagen krijgen jullie alvast een klein voorproefje van de foto’s – omdat ik begrijp dat jullie natuurlijk erg benieuwd zijn :-). De volledige oplevering van de foto’s zal gereed binnen 6 tot 9 weken na de bruiloft.

Welke apparatuur gebruik je?
Ik fotografeer met apparatuur van Canon. Verder heb ik altijd twee camera’s en een groot assortiment aan professionele lenzen bij me zodat ik altijd reservemateriaal tot mijn beschikking heb mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Wie ontwierp deze aantrekkelijke website?
Stef Jacobs van Jacobs Communicatie www.jacobs-communicatie.com