Kruisherenhotel Maastricht – Trouwfotograaf Limburg – Bruiloft Imro & Elles – September 2016

Een dag nadat ik een fijne bruiloft in Zeeland had kon ik weer flink aan de bak in Maastricht. De nacht vooraf even snel alle geheugenkaarten een back-up gegeven en mijn batterijen even opgeladen. Ready!
Vandaag was de bruiloft van Imro & Elles. Een stel dat al een erg lange tijd samen is en nu, samen met hun zoontjes, wilde vieren dat ze nog erg veel van elkaar houden. Ik hou hier wel van…de liefde vieren. En niet alleen met elkaar maar met al hun familie en vrienden. De liefde straalde er dan ook vanaf de hele dag.
De bruiloft werd gehouden in het Kruisherenhotel te Maastricht. Een voor mij bekende en erg fotogenieke locatie waar ze niet alleen een goede organisatie hebben maar tevens ontzettend lekker eten serveren. Wat een fijn beroep heb ik toch 🙂

Check hieronder de foto’s om een indruk te krijgen van deze geweldige dag!

Trouw- en feestlocatie: Kruisherenhotel Maastricht

Comments

comments