Over mij

over mij-1

Lang heb ik nagedacht over wat ik hier moet schrijven. Toen realiseerde ik me iets: mijn foto’s moeten het allemaal zeggen. Mijn werk vertelt wat voor soort fotograaf ik ben en wat het voor mij betekent.

Ik benader bruiloften als verhalenverteller en besef dat het laatste beeld van de dag net zo belangrijk als de eerste kan zijn. Ik weet dat je van mijn foto’s moet kunnen genieten voor de rest van je leven en dat ze van grote waarde voor je zullen zijn.

Alles in mijn bedrijf wordt gedaan door mijzelf. Vanaf de eerste e-mail tot de uiteindelijke levering van uw USB-stick en het eventuele fotoalbum. Ik raak geïnspireerd door mijn klanten en streef ernaar om met mijn beelden te weerspiegelen wie jullie werkelijk zijn.

Werkwijze Bruidsfotografie:

Toen ik mijn eerste bruiloft fotografeerde kwam ik er meteen achter dat ik niet houd van statige portretten. Het liefst fotografeer ik de dag precies zoals hij verloopt. Ik ben meer een reportagemaker en ben tijdens een trouwdag constant op zoek naar kleine momenten van geluk. Niet alleen van het bruidspaar zelf maar ook van alle mensen hier omheen. Kleine momenten zoals het kort wisselen van blikken of een korte aanraking maken een foto zoveel sprekender en emotioneler. Soms heb ik een foto in mijn hoofd en wacht dan net zo lang tot het bruidspaar elkaar heel even aankijkt… dan maak ik mijn foto. Ik probeer overal bij aanwezig te zijn maar toch niet te aanwezig. Ik wil het moment van dichtbij vastleggen zonder de aandacht ervan weg te nemen.

Werkwijze Studiofotografie:

Bij aankomst in mijn fotostudio drinken we eerst een bakje koffie tijdens het doorspreken van de verschillende mogelijkheden en om elkaar wat beter te leren kennen. De meeste mensen die in mijn studio komen hebben weinig tot geen ervaring met voor de camera staan. Daarom probeer ik je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en een ongedwongen sfeer te creëren zodat de foto’s er zo natuurlijk mogelijk uit komen te zien.