Recensies

“Wat een vakman! Foto’s die de verwachtingen overtreffen en die de dag éxact weergeven zoals hij was! Geweldig! Stefan ziet de momenten en legt ze vast zonder dat je dit in de gaten hebt. Vooraf zagen we best wel op tegen het ‘poseren’. Door zijn professionaliteit is poseren niet nodig. Je merkt hem niet op, en legt de momenten vast zoals ze zijn. Heel waardevol! Door zijn fijne en sociale persoonlijkheid is het daarnaast super fijn om Stefan in je gezelschap te hebben. Misschien is dát dan ook wel de kracht achter zijn foto’s…1000x dank”

- Niek & Kim – 2016 – Vessem

Stefan is een erg prettige fotograaf om erbij te hebben tijdens je huwelijksdag! Hij is prettig in omgang en de communicatie verloopt gemakkelijk en snel! Op de dag zelf heb je nauwelijks in de gaten dat hij aanwezig is, dat vonden wij erg prettig! We hebben hele mooie en originele foto’s ontvangen, niet geposeerd of iets dergelijks maar juist erg spontane foto’s die een goed beeld geven van onze speciale dag! Stefan, nogmaals ontzettend bedankt!!

- Frank & Carli – 2016 – Budel

“Stefan maakt prachtige foto’s!! Hij luistert naar de wensen en weet deze precies in te vullen. Wij zijn ontzettend blij dat hij onze bruiloft heeft vastgelegd. Stefan is flexibel en stelt mensen op hun gemak. Stefan gaat op sommige momenten op in de menigte. …tussen de gasten, hierdoor maakt hij de meest waanzinnige foto’s! Zowel in het voortraject als na de bruiloft is de communicatie en afstemming op een prettige en heldere manier! Ik zou Stefan zeker aanraden. Door hem hebben we een prachtig fotoboek vol prachtige herinneringen van onze bruiloft.”

- Jasper & Weike – 2016 – Eindhoven

fotograaf bruiloft Tilburg

“Stefan is een erg fijne fotograaf. Alles is bespreekbaar en het contact is laagdrempelig. Op de bruiloft zelf is stefan op de achtergrond je hebt bijna niet in de gaten dat hij er is totdat je naderhand de prachtige trouwfoto’s te zien krijgt! We zouden iedereen Stefan Sanders fotografie aanraden als fotograaf op je bruiloft”

- Niels & Myrte – 2015 – Tilburg

Fotograaf bruiloft Brabant

“Stefan Sanders was echt een aanvulling op onze bruiloft. Niet alleen maakt hij hele mooie en originele foto’s maar ook is hij uitermate gezellig om erbij te hebben! Wij hebben een top dag gehad!”

- Karsten & Lieke – 2015 – Beesd

Recensie fotografie bruiloft Stefan Sanders

“Stefan is een top fotograaf! Kei vriendelijk en levert super mooie foto’s.
Tijdens het feest begeeft Stefan zich tussen de gasten wat zorgt dat hij ‘onzichtbaar’ is en op het juiste moment de leukste feestfoto’s maakt!
Een aanrader om Stefan erbij te hebben op zo’n speciale dag als je bruiloft.. Herinneringen voor het leven! Wij zijn erg blij met de mooie foto’s.
Stefan Bedankt namens de van Boekeltjes.”

- Rob & Janneke 2015 – Veldhoven

Bruiloft Jan Carlijn 2015

“Wij zijn erg blij met de foto’s die Stefan maakte op onze bruiloft! Stefan heeft oog voor mooie momenten, de hele dag door. Vaak hadden we niet eens door dat hij in de buurt was. De foto’s zijn een goede weerspiegeling van de dag waar we nog lang van zullen genieten.”

- Jan & Carlijn 2015 – Luyksgestel

Fotografie bruiloft Maastricht

“Het was zo fijn om Stefan erbij te hebben op onze bruiloft! Al in de voorbereidingen, heeft hij enorm meegedacht, en toen onze 1e locatie cancelde baalde hij net zo erg als wij en zocht mee naar een nieuwe locatie. Dat hij moest kunnen op de nieuwe datum was toen voor ons al wel een voorwaarde. Stefan op je bruiloft is een feestje, zo relaxt, maar ook energiek,viert hij het feest mee en begeeft zich tussen de gasten. Stefan schiet de mooiste foto’s terwijl je dat niet door hebt. Foto’s maken voelde dan ook niet als poseren, maar als lol hebben en genieten met z’n allen. En als je na een fantastische dag dan ook nog eens prachtige foto’s krijgt die de sfeer van de dag zo mooi vangen, dan weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt om nog jarenlang met een glimlach op je gezicht te kunnen nagenieten.”

- Ruben & Maaike 2015 – Sprimont

Fotograaf Maastricht recensie
“Stefan heeft in de zomer van 2014 foto’s gemaakt van onze bruiloft. De foto’s die hij maakt zijn prachtig en passen precies bij ons als stel, bij de sfeer van onze dag en het feest. Iedereen die ons trouwalbum bekijkt is weg van de foto’s en wij krijgen dan nog steeds veel complimenten. Wij kunnen Stefan aan iedereen aanraden en zullen in de toekomst, bij andere gelegenheden, zeker opnieuw Stefan vragen of hij foto’s wil maken om een speciale dag of bijzondere gelegenheid vast te leggen.”

- Jip & Michelle 2014 – Tegelen

“Stefan is de perfecte mix tussen een professionele en ontspannen fotograaf. De foto’s zijn technisch prachtig en Stefan heeft een goed oog voor het vangen van de sfeer. Meerdere gasten gaven naderhand terug dat hij zo’n gezellige en ongedwongen bijdrage was en dat is aan de foto’s af te lezen. Moves met de camera op de dansvloer en dus volop actiefoto’s. Communiceert makkelijk, ook voor en na de bruiloft. Kortom, aan aanrader!”

- Maarten & Veerle – 2013 – Den Bosch