Winterbruiloft Amsterdam – Trouwfotograaf Vondelkerk – Bruiloft Luke & Elien – December 2016

Winterbruiloft Amsterdam

Ook al woon ik in Maastricht en ben ik eigenlijk een Brabander, ik hou ervan om in Amsterdam te fotograferen. Het zal het sfeertje zijn dat daar altijd hangt. Ik krijg er goeie zin van.
Vandaag mocht ik op pad met Luke en Elien. Een supergezellig stel met een mooi appartementje in de Pijp. Nadat Elien zich hier klaar maakte konden we door naar de binnenstad waar de rest van de dag zich zou afspelen. Met een geweldige trouwauto (mijn eigen Kia Rio) heb ik het bruidspaar naar het Vondelpark vervoerd voor een korte fotoshoot.
De ceremonie en de borrel vonden hierna plaats in de Vondelkerk (aan de rand van het Vondelpark) en het feest + diner waren in het College Hotel. Topdag! Doe mij maar wat meer winterbruiloften. Vaak is het weer nu zelfs beter dan in de zomer…Wel een beetje kouder maar zeker zonniger.

Locatie ceremonie: Vondelkerk Amsterdam

Locatie diner + feest: Collegehotel Amsterdam

Comments

comments