bedrijfsfotograaf Limburg

BOEK ME NU!

CONTACT

Filosofie en werkwijze


Als bedrijf of als ondernemer wil je maar één ding, opvallen en daardoor meer klanten krijgen. Als je met iemand praat weet je perfect te verwoorden waarom ze bij jou moeten zijn, maar wat als ze je online tegenkomen op social media. Of wat als ze naar je website gaan en het eerste wat ze zien niet 100% laat zien wat jij uit zou willen stralen? Dit is waar opvallende bedrijfsfotografie om de hoek komt kijken. Bedrijfsfotograaf Limburg

Mijn doel als bedrijfsfotograaf is beelden schieten die jou als ondernemer 100% tot zijn recht laten komen. Wie ben je, waarom zouden nieuwe klanten bij jou moeten zijn en waarom ben jij anders dan al die andere? Dit probeer ik door middel van fotografie naar buiten te laten komen. Opvallende foto’s wekken interesse, zorgt voor emotie en laten nieuwe klanten stappen zetten om meer te weten over je bedrijf.

Bedrijfsfotograaf Limburg, Fotograaf Maastricht

Bedrijfsfotograaf Limburg

Investering

 Bedrijfsfotograaf LimburgJe hebt nieuwe sfeerbeelden voor je website, brochure of social media nodig en wil hier een professionele bedrijfsfotograaf voor inschakelen. Dit zijn mijn tarieven hiervoor:


Op locatie en in de studio

Op locatie ben ik tussen de 4 en 8 uur bezig (afhankelijk van de omvang van de opdracht). In de studio ben ik hierna nog eens 4 tot 8 uur bezig met uitzoeken en verwerken van de beelden.

Totaal

Als je deze uren bij elkaar optelt kom je uit op op een totaal aantal uren. Vermenigvuldig dit aantal dan met mijn uurtarief van €75,- per uur om op het totaalbedrag uit te komen.


Wat krijg ik hiervoor?

Maar wat krijg je hier nou precies voor? Allereerst mij als ervaren bedrijfsfotograaf die incl professioneel apparatuur op jouw locatie komt. Meer concreet zullen wij tussen de 25 en 50 beelden opleveren. Daar kan je bedrijf zeker even mee vooruit.

Bedrijfsfotograaf Limburg

Bedrijfsfotograaf Limburg

Title